CE ÎNSEAMNĂ SĂ DESCHIZI O FRANCIZĂ HEYPIZZA?

Înseamnă că poți avea o afacere la cheie fără să mai ai stresul unui plan de business făcut corect, al ideii și modalităților de implementare și așa mai departe.

În plus, spre deosebire de orice altă franciză, noi venim cu câteva avantaje în plus. Pentru că știm ce înseamnă să fii la început și ne dorim să te ajutăm să crești.

DE CE AI NEVOIE SĂ ÎNCEPI?

Spațiul de operare

Pentru a deschide o franciză HeyPizza sunt suficienți între 12m2 și 15m2. Conceptul HeyPizza este gândit pentru takeaway și delivery. Poți alege o locație fixă sau mobilă, afară sau în interiorul centrelor comerciale, al gărilor sau stațiilor de metrou, în funcție de buget și preferințe.

Investiția inițială

În funcție de localizarea geografică, experiența pe care o ai și nevoile tale, vom stabili o întâlnire și vom negocia astfel încât investiția inițială să prezinte un câștig pentru ambele părți.

Entuziasm și încredere în tine

În business, mai importantă decât banii sau ideea e atitudinea. Dacă pleci la drum cu entuziasm, vei găsi cele mai bune soluții și acolo unde pare că nu sunt.

CE ÎȚI OFERIM?

Aparatura specializată

Pizza la con poate fi făcută în mai multe feluri, chiar și acasă. Însă aparatura HeyPizza este concepută pentru a eficientiza procesele și pentru a oferi clienților finali calitate la un peț accesibil și într-un timp cât mai scurt.

Programe de training dedicate

Fiecare francizor va avea parte de un program de formare care va îmbina procesul de învățare a utilizării aparaturii și preparării produselor, cu module de vânzări, managementul afacerilor, și managementul culturii organizaționale.

 

Amenajarea spațiului de lucru

E suficient să ai spațiul de lucru, iar noi ne vom ocupa de tot ce e nevoie: mobilier, aparatură electrică, design interior și branding.

Consultanță de business

Se întâmplă de multe ori să existe piedici și motive pentru care nu ne putem desfășura activitatea așa cum am plănuit. E un lucru real care nu poate fi scos din ecuație. Fiecare business vine la pachet cu provocări, iar noi suntem aici să te ajutăm să le depășești.

Planul de marketing

În pachetul de start vei avea acces la strategia de brand și de comunicare, precum și la planul de marketing al francizei. De asemenea, tot noi ne vom ocupa de campaniile de promovare, atât la nivel național, cât și la nivel local. Singura ta contribuție va consta în 1.5% din redevențe. De restul ne ocupăm noi.

Uniforme și accesorii pentru angajați

Chiar dacă la început vor exista poate doar 2 angajați în franciză, este important să comunicăm brandul HeyPizza corect și eficient. Angajații vor avea parte de tot ce au nevoie pentru a își desfășura activitatea în cele mai bune condiții.

Libertatea de a-ți alege furnizorii

Chiar dacă ținem la standardul de calitate HeyPizza, nu vrem să te limităm la a îți procura materia primă de la noi. E posibil ca, în funcție de locația geografică, să găsești oferte mai avantajoase. Misiunea noastră este să te susținem și să-ți fim alături, iar libertatea de a-ți alege furnizorii este unul dintre modurile prin care facem asta.

Fii primul care deschide Hey Pizza în România! O afacere la cheie cât ai zice „Pizza”.