Afla mai multe

Despre noi

Povestea Hey Pizza a început în 2019.

Aveam în plan deschiderea unei pizzerii tradiționale, cu rețete adunate de peste tot prin Europa. Am muncit câteva luni să construim ceea ce urma să fie unul dintre cele mai renumite restaurante cu pizza din București. Doar că am intrat în izolare. Iar atunci am primit cea mai importantă lecție din ultimii ani. Lecția neprevăzutului.

Probabil că nu am fost singurii care s-au confruntat cu acest lucru. Visele multor oameni au fost date peste cap. Însă nu am vrut să acceptăm că toată munca noastră avea să se anuleze așa, pur și simplu. Nu ne-am oprit din căutat soluții.

Am setat GPS-ul pe reconfigurarea traseului.

Am început să ne gândim la un produs care ar putea fi adaptat la condițiile actuale. Un produs ușor de făcut și iubit de toată lumea dar, în același timp, inedit. Nu aveam timp de pierdut, pentru că nu știam ce urmează. Am decis să ne lăsăm influențați de factorii externi, însă 100% pozitiv.

Așa a luat naștere conceptul de franciză HeyPizza. O pizza unică în România. Produsul ușor de făcut, iubit de toată lumea și, așa cum spuneam, inedit.

Ne-am făcut temele, am pus la comun toată experiența adunată în toți ce 14 ani de muncă în industria ospitalieră, de la ospătar la manager.

Cea mai mare provocare a fost atunci când a trebuit să testăm produsele. Să vedem cum funcționează și care sunt acele rețete cu care vom merge către publicul larg. Nu pentru că nu am fi știut să facem pizza, dar rafturile de făină și drojdie se goleau pe zi ce trece tot mai mult.

Însă acest lucru nu ne-a împiedicat. Am continuat cu toate resursele pe care le-am avut la îndemână. Deși credeam că terminasem cu testarea produselor și aveam meniul definitivat la începutul anului, am avut nevoie de restart.

Ne-am frământat și am frământat. Am copt, am testat și am luat tot procesul de la capăt iar și iar, până am ajuns la cele mai bune combinații de gusturi, de această dată pentru pizza la con.

Acum suntem gata să le împărtășim cu tine.

Fii parte din poveste. HeyPizza este afacerea de care ai nevoie dacă ești la început de drum. Noi am pregătit totul pentru tine, tu trebuie doar să începi.

Află cum poți deveni partener

Viziune

Credem că fiecare antreprenor la început de drum are nevoie de susținere și îndrumare.

Misiune

Ne propunem să transformăm pizza la con în cel mai cool produs de street food din România.

Valori

·         Unicitate Atât produsele noastre cât și modul de preparare sunt unice pe piața din România.

·         Inovație Deși nu am inventat noi pizza la con, am dezvoltat produsul pentru a ajunge la client cel mai rapid și în cea mai bună formă posibilă.

·         Autenticitate Tot procesul de încercări și erori a avut scopul de a aduce produsele HeyPizza cât mai aproape de gustul italian autentic.

·         Empatie Știm cât e de greu să pornești o afacere, așa că ne luăm angajamentul să-ți fim alături în tot procesul de lansare și implementare al planului de business.

·         Profesionalism Experiența de peste 14 ani de lucru cu mâncarea ne-a ajutat să construim un model de business care funcționează și care ne ajută să avem o relație de încredere cu partenerii noștri. 

Franciza Hey Pizza